logo
Ние нудиме грне со измешани различни култури и комбинација од најдобрите локални производи со источноевропски и медитерански влијанија.
СЛЕДЕТЕ НЕ
СЛЕДЕТЕ НЕ
РЕЗЕРВАЦИИ +389 (0) 2510 2535
Горе
 

КЛАСИЧНИ КОКТЕЛИ ДИСТРИКТ

 • 280 МКД

  Џек Даниелс, праска, ливчиња нане

 • Црвен бибер & Кардамон Инфузиран Бакарди, дуња, лимета

 • Смирноф со зелено јаболко, босилек, целер, нане

 • Тангереј џин, Бовин Шери Бренди, Бехеровка, Ананас, Лимон, Гренадин

 • 280 МКД

  Инфузирана Хозе Куерво, домати, зачини

 • Инфузиран Аперол, Просеко

ЛОКАЛНИ ВКУСОВИ

БЕЗАЛКОХОЛНИ И СВЕЖИ

ЛИКЕРИ (4CL)

БЛЕНДИД СКОЧ ВИСКИ

СИНГЛ МОЛТ СКОЧ (4CL)

 • Хајленд – Виски со богат вкус и длабоки ноти на тресет и чад

  Хајленд
 • Ајлеј – Со најаки ноти на чад, силно ароматизиран

 • Ајлеј – Со најаки ноти на чад, силно ароматизиран

  Ајлеј
 • Спејсајд – Овошен, благ вкус, добро избалансиран

  Спејсајд
 • Спејсајд – Овошен, благ вкус, добро избалансиран

  Спејсајд
 • Виски со богат вкус и длабоки ноти на тресет и чад.

  Хајленд
 • Со најаки ноти на чад, силно ароматизиран.

  Ајлеј
 • 350 МКД

  Овошен, благ вкус, добро избалансиран.

  Спејсајд
 • Овошен, благ вкус, добро избалансиран.

  Спејсајд
 • Овошен, благ вкус, добро избалансиран.

  Спејсајд

КОЊАК (4CL)

ИРСКО ВИСКИ

Џин

Текила

Точени пива

Домашни пива

Увозни пива

Лаваца крема арома

Лаваца топ клас

Чај Премиум Ронефелд

 • 120 МКД

  Ароматизирани и билни чаеви Ронефелд по ваш избор