logo
Ние нудиме грне со измешани различни култури и комбинација од најдобрите локални производи со источноевропски и медитерански влијанија.
СЛЕДЕТЕ НЕ
СЛЕДЕТЕ НЕ
РЕЗЕРВАЦИИ +389 (0) 2510 2535
Горе
 

Контакт

Податоци за контакт

Дојдете и вечерајте со Вашето семејство, пријатели или колеги!

Резервирајте маса сега!

Плоштад Македонија 7, 1000 Скопје, Македонија

+389 2 510 2535

info@distrikt.mk

www.facebook.com/DistriktBarKitchen