logo
Ние нудиме грне со измешани различни култури и комбинација од најдобрите локални производи со источноевропски и медитерански влијанија.
СЛЕДЕТЕ НЕ
СЛЕДЕТЕ НЕ
РЕЗЕРВАЦИИ +389 (0) 2510 2535
Горе
 

ДЕСЕРТИ

Ликери (4CL)

КОЊАК (4CL)

ДЕСЕРТНИ КАФИЊА