logo
Ние нудиме грне со измешани различни култури и комбинација од најдобрите локални производи со источноевропски и медитерански влијанија.
СЛЕДЕТЕ НЕ
СЛЕДЕТЕ НЕ
РЕЗЕРВАЦИИ +389 (0) 2510 2535
Горе
 

Настани

Следни настани

Поминати настани

 • #Friday50 Afterwork Party

  Придружете ни се на најдобрите afterwork коктел забав...

  Мај 31, 2017
 • #TrySwedish: Swedish Food Days

  Под мотото #TrySwedish од 7 – 16 јуни уживајте во „Денов...

  Мај 25, 2017
 • Sunday Tapas!

  Неделниот „бранч“ треба да биде токму ваков: пре...

  Мај 25, 2017
 • Thursday Burger Night!

  Четврток е денот за најдобрите бургери и гурмани ...

  Мај 25, 2017