logo
Ние нудиме грне со измешани различни култури и комбинација од најдобрите локални производи со источноевропски и медитерански влијанија.
СЛЕДЕТЕ НЕ
СЛЕДЕТЕ НЕ
РЕЗЕРВАЦИИ +389 (0) 2510 2535
Горе
 

ЗА ДВАЈЦА

  • 500 МКД

    Сирење во Фурна, Свинска Пршута, Маслинки, Ајвар, Мариниран Домат, Чипс од Леб.

СУПИ И САЛАТИ

МАЛИ ТАВЧИЊА ЗА ДВАЈЦА

ДЕСЕРТ

СЕНДВИЧИ ЗА ДВАЈЦА

ПОСЕБНА ПОНУДА

  • 600 МКД

    Изберете супа или салата за предјадење, заедно со вашиот омилен сендвич или мало тавче и десертот следува гратис.

  • 1100 МКД

    Изберете порција за двајца, даска + говедски бургер или даска + осо буко и десертот следува гратис.