logo
Ние нудиме грне со измешани различни култури и комбинација од најдобрите локални производи со источноевропски и медитерански влијанија.
СЛЕДЕТЕ НЕ
СЛЕДЕТЕ НЕ
РЕЗЕРВАЦИИ +389 (0) 2510 2535
Горе

28 дена зреен Австралиски рибај бифтек

 / 28 дена зреен Австралиски рибај бифтек

Бифтек од австралиски црн ангус, хранет со житни растенија, печен на нашата уникатна Хоспер скара, мариниран со зачини.

Сподели
Distrikt Bar&Kitchen
Нема Коментари

Извинете, во моментов не се дозволени коментари.

28 дена зреен Австралиски рибај бифтек

Бифтек од австралиски црн ангус, хранет со житни растенија, печен на нашата уникатна Хоспер скара, мариниран со зачини.