logo
Ние нудиме грне со измешани различни култури и комбинација од најдобрите локални производи со источноевропски и медитерански влијанија.
СЛЕДЕТЕ НЕ
СЛЕДЕТЕ НЕ
РЕЗЕРВАЦИИ +389 (0) 2510 2535
Горе

Брускети

 / Брускети

Комбинација од локално овчо сирење и потпечена дука на тостер, прелиени со сладок печен кромид.

Сподели
Distrikt Bar&Kitchen
Нема Коментари

Извинете, во моментов не се дозволени коментари.

Брускети

Комбинација од локално овчо сирење и потпечена дука на тостер, прелиени со сладок печен кромид.