logo
Ние нудиме грне со измешани различни култури и комбинација од најдобрите локални производи со источноевропски и медитерански влијанија.
СЛЕДЕТЕ НЕ
СЛЕДЕТЕ НЕ
РЕЗЕРВАЦИИ +389 (0) 2510 2535
Горе

Зреено гускино месо

 / Зреено гускино месо

Два дена домашно зреени паткини гради во комбинација со најквалитетни урми од Турција и слатки портокали од Грција.

Сподели
Distrikt Bar&Kitchen
Нема Коментари

Извинете, во моментов не се дозволени коментари.

Зреено гускино месо

Два дена домашно зреени паткини гради во комбинација со најквалитетни урми од Турција и слатки портокали од Грција.