logo
Ние нудиме грне со измешани различни култури и комбинација од најдобрите локални производи со источноевропски и медитерански влијанија.
СЛЕДЕТЕ НЕ
СЛЕДЕТЕ НЕ
РЕЗЕРВАЦИИ +389 (0) 2510 2535
Горе

Рачно направен јагнешки ќебап Адана

 / Рачно направен јагнешки ќебап Адана

Пикантен турски ќебап печен на скара со јаглен и лаваш лепче печено во фурна.

Сподели
Distrikt Bar&Kitchen
Нема Коментари

Извинете, во моментов не се дозволени коментари.

Рачно направен јагнешки ќебап Адана

Пикантен турски ќебап печен на скара со јаглен и лаваш лепче печено во фурна.