logo
Ние нудиме грне со измешани различни култури и комбинација од најдобрите локални производи со источноевропски и медитерански влијанија.
СЛЕДЕТЕ НЕ
СЛЕДЕТЕ НЕ
РЕЗЕРВАЦИИ +389 (0) 2510 2535
Горе

Пиде со мелено говедско месо

 / Пиде со мелено говедско месо

Според традиционален турски рецепт, печено во фурна со сумак зачин и макало од јогурт.

Сподели
Distrikt Bar&Kitchen
Нема Коментари

Извинете, во моментов не се дозволени коментари.

Пиде со мелено говедско месо

Според традиционален турски рецепт, печено во фурна со сумак зачин и макало од јогурт.