logo
Ние нудиме грне со измешани различни култури и комбинација од најдобрите локални производи со источноевропски и медитерански влијанија.
СЛЕДЕТЕ НЕ
СЛЕДЕТЕ НЕ
РЕЗЕРВАЦИИ +389 (0) 2510 2535
Горе
 

ВИНО НА ЧАША 15CL

ПЕНЛИВИ ВИНА

Бели вина

Црвени вина

Розе вина

Десертни вина

ВИНО ВО ШИШЕ

ШАМПАЊ 75CL

ПЕНЛИВИ ВИНА 75CL

БЕЛИ ВИНА 75CL

ВИНАРСКА ВИЗБА „ТИКВЕШ“

ВИНАРСКА ВИЗБА „БОВИН“

ШАТО КАМНИК

ВИНАРКА ВИЗБА „СТОБИ“

ШАТО СОПОТ

  • 1400 МКД

    круша, зелено јаболко, цветна нота

  • 1200 МКД

    зелено јаболко, праска, минерали

  • 1400 МКД

    ананас, диња, печени лешници

ЦРВЕНИ ВИНА 75CL

ВИНАРСКА ВИЗБА „ТИКВЕШ“

ВИНАРСКА ВИЗА „БОВИН“

ШАТО КАМНИК

ВИНАРСКА ВИЗБА „СТОБИ“

ШАТО СОПОТ

РОЗЕ ВИНА 75CL

ДЕСЕРТНИ ВИНА 25CL

РЕЗЕРВА - БЕЛИ ВИНА 75CL

РЕЗЕРВА – ЦРВЕНИ ВИНА 75CL