logo
Ние нудиме грне со измешани различни култури и комбинација од најдобрите локални производи со источноевропски и медитерански влијанија.
СЛЕДЕТЕ НЕ
СЛЕДЕТЕ НЕ
РЕЗЕРВАЦИИ +389 (0) 2510 2535
Горе
 

Работете со нас

Вработуваме

Дистрикт бар и ресторан секогаш е во потрага по мотивирани лица и ентузијасти за да се приклучат во нашето семејство во ресторанот.

Доколку сакате да бидете земени предвид за вработување, ве молиме посетета ја нашата веб страница marriott.com/careers и аплицирајте за работа во Дистрикт бар и ресторан.

+389 2 510 2535

info@distrikt.mk